FD Gazellen Award 2024!

Met trots kunnen we aankondigen dat we dit jaar wederom FD Gazellen zijn, een prestigieuze erkenning voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Nadat we vorig jaar als BexerHamstra één van de winnaars van de FD Gazalle Awards, is het een enorme eer om dit jaar opnieuw FD Gazelle te zijn, ook nu we onderdeel zijn van Highberg.

 

| BexerHamstra

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door Het Financieele Dagblad aan bedrijven die uitblinken in omzetgroei, winstgevendheid en personeelsuitbreiding over de afgelopen drie jaar. Dat we dit jaar opnieuw kans maken op deze prestigieuze award, bevestigt de voortdurende inzet en groei van onze organisatie.

We willen graag onze dank uitspreken aan al onze klanten, partners en medewerkers. Jullie vertrouwen en samenwerking hebben ons geholpen om deze prestatie mogelijk te maken. We blijven ons inzetten om onze diensten verder te ontwikkelen en onze positie in de markt te versterken. 

 

Over de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Het initiatief is afkomstig van Het Financieele Dagblad en dit jaar worden de awards voor de 21ste keer uitgereikt. Bedrijven worden beoordeeld op basis van omzetgroei, winstgevendheid en personeelsuitbreiding over de afgelopen drie jaar.