Over ons

Wij garanderen continuïteit en kwaliteit

Deskundig, pragmatisch en altijd op zoek naar de eenvoudige oplossing. Dat is BexerHamstra ten voeten uit. Onze adviezen zijn helder en relevant, en altijd gericht op het verbeteren van de business. We maken zaken niet onnodig ingewikkeld, maar denken graag samen met de klant mee over hoe we snel en innovatief tot een antwoord kunnen komen. We focussen daarbij altijd op effect en resultaat.

Maliebaan50

We doen dit door gebruik te maken van de enorme hoeveelheid kennis en ervaring van onze consultants, in onze organisatie en in ons netwerk. We zijn zowel mens- als datagedreven. Daarbij zijn we bepaald ‘niet van gisteren’ als het gaat om het bieden van advies rondom belonings- en organisatievraagstukken. We kennen dit vakgebied, in al zijn facetten, van binnen en van buiten. Zo helpen wij mee aan het realiseren van de organisatiestrategie.

BexerHamstra werkt zowel voor grote internationale organisaties met de bijhorende grensoverschrijdende vraagstukken, als voor kleinere en startende ondernemingen. Dit alles met de missie bij te dragen aan een wereld waarin mens en organisatie volledig in hun kracht staan.

Groepsfoto

Synergie zoals synergie bedoeld is

Hamstra & Partners is opgericht in 2010. Bexer bestaat sinds 2020. Dat laatste is ook het jaar waar de wegen van deze twee kleurrijke bureaus elkaar kruisten. Beide in hetzelfde vakgebied, maar ieder met een eigen expertise.

Leg je deze expertises naast elkaar, dan zie je dat de bureaus elkaar aanvullen en samen opdrachtgevers een totaaloplossing kunnen bieden. Het DNA van beide bureaus bevat essentiële en fundamentele overeenkomsten. De ambities en drijfveren van de oprichters bleken ook nog bij elkaar te passen. En, misschien wel het belangrijkste: op persoonlijk vlak klikte het vanaf het eerste koffiegesprek meer dan goed.

Het geheel van beide bureaus was overduidelijk meer dan de som der delen. En zo ontstond een nieuw bureau met vertrouwde gezichten: BexerHamstra.

Niet van gisteren

We zijn niet van gisteren. Letterlijk niet, want onze consultants hebben flink wat vlieguren gemaakt. En we mogen gerust stellen dat ze tot de beste in hun vakgebied behoren. We draaien al heel wat jaren mee en hebben een mooie lijst met bekende en minder bekende klanten. Dus nee, we zijn niet van gisteren, maar we staan klaar voor de uitdagingen van morgen.

We beginnen met een ‘open mind’. Dat is een voorwaarde om vooruit te komen.

Totaaloplossing

We hebben een integrale kijk op beloningsbeleid, organisatie-inrichting en pensioenen. Deze expertises zijn in onze ogen geen losstaande zaken maar vormen samen de vruchtbare bodem waarop organisaties en medewerkers samen verder groeien.

We hebben alle expertise in huis om een totaaloplossing te kunnen bieden. Dat neemt niet weg dat wat al goed geregeld is, als uitgangspunt wordt meegenomen in het project.

Hoe het functiehuis eruitziet, verschilt van organisatie tot organisatie.