Interim C&B

Compensation & benefits consultants zijn er in vele soorten en maten.

Bedrijven die tijdelijk een capaciteitsprobleem hebben op het gebied van beloningsvraagstukken, of die behoefte hebben aan extra expertise op dit gebied, kunnen een beroep doen op BexerHamstra’s uitgebreide netwerk van compensation & benefits consultants. Deze consultants kunnen tijdelijk ‘in house’ bij de klant aan de slag.

Neem contact op

Of het nu gaat om extra ‘handjes’ voor het in kaart brengen van variabele beloningsregelingen of het in elkaar zetten van een volledig internationaal beloningsbeleid, de C&B consultants van BexerHamstra pakken deze taken moeiteloos op.

Onze interim professionals werken ‘hands on’ bij de klant in huis
Zij kunnen op interim basis worden ‘uitgeleend’ aan klanten waar zij – vaak gedurende enkele maanden – volledig meedraaien in de organisatie. Onze ervaren C&B interim professionals werken graag ‘hands on’ bij de klant in huis en snappen als geen ander de vraag van de opdrachtgever.

We hebben veel specialismen in ons netwerk
C&B consultants zijn er in vele soorten en maten. Belonen is namelijk een breed vakgebied. Zo is de één gespecialiseerd in het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden, de ander in de implementatie van een nieuw functiehuis, en weer een ander in pensioenen. Al deze specialismen zijn vertegenwoordigd in ons netwerk.

Zo nu en dan zetten we consultants uit ons eigen team in bij klanten

Naast een groot netwerk van C&B-interimmers met wie we al jaren werken, zetten we zo nu en dan ook consultants uit ons eigen team in bij klanten. Veelal zijn dat klanten voor wie we al consultancywerkzaamheden doen, zoals VodafoneZiggo, Rituals, of de logistieke onderneming Vanderlande. Al deze bedrijven hebben met elkaar gemeen dat ze een concrete vraag hadden op het gebied van belonen. Wij hebben ervoor gezorgd voor de juiste C&B specialist, die bij hen in huis kwam om daadkrachtig en met kennis van zaken de beloningsvraagstukken vorm te geven en op te lossen.

Een aantal van onze klanten

  • Groendus logo
  • den hartogh
  • topgeschenken.nl
  • groendus
nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief direct in je mailbox?

Wij willen onze kennis en nieuwste inzichten graag delen. Zo weet je wat er speelt op ons vakgebied, dat altijd in beweging is.

Onze sterke punten

Waarom kiezen voor BexerHamstra

Wie kiest voor BexerHamstra kiest voor ervaring en deskundigheid. Ons team van professionals is door de wol geverfd als het gaat om beloningsvraagstukken. We kennen het vak door en door. We zijn bovendien pragmatisch ingesteld. We maken het niet moeilijker dan het is en zoeken altijd naar de eenvoudigste oplossing.

Over BexerHamstra
totaaloplossing
Totaaloplossing

We hebben een integrale kijk op beloning, organisatie en pensioen.

mercer
Helder en relevant

Onze adviezen zijn helder en relevant, en altijd gericht op het verbeteren van de business.

persoonlijk contact
Altijd persoonlijk contact

We houden van persoonlijk contact en staan dichtbij de klant. We zijn wendbaar en houden de lijnen graag kort.

vakmensen
Ervaren vakmensen met passie

We hebben alle expertise in huis om een totaaloplossing te kunnen bieden.