Werken bij BexerHamstra

Hier floreert en ontwikkelt talent!

Bij BexerHamstra geloven we in het potentieel van elke individuele medewerker. We zijn deskundig, gedreven en bovenal pragmatisch: we zoeken altijd naar de eenvoudige oplossing voor onze klanten. Als je op zoek bent naar een uitdagende en lonende carrière in de wereld van consulting, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

dakterras champagne

BexerHamstra is een snelgroeiend adviesbureau dat gespecialiseerd is in organisatie-inrichting en beloningsvraagstukken in brede zin (compensation & benefits, beloningsbeleid, pensioenvraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden), met een klantenportefeuille waar het trots op is.

BexerHamstra werkt samen in een hecht team van op dit moment circa 25 ondernemende consultants die allemaal de drive hebben een goed resultaat te behalen bij hun klanten. We zijn in de afgelopen jaren hard gegroeid en verwachten dat we in de komende jaren verder groeien.

Groepsfoto

Waarom kiezen voor BexerHamstra?

  • Uitdagend en gevarieerd werk op gebied van organisatie-inrichting, beloning en/of pensioen;
  • Grote diversiteit projecten en aansprekende klanten;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en de ruimte om samen verder te bouwen aan de ontwikkeling van BexerHamstra;
  • De kans om je aandachtsgebied te verruimen over de diverse expertise-gebieden;
  • Een marktconform salaris en een winstdelingsregeling op basis van bedrijfsresultaten;
  • Veel vrijheid om je werk(tijden) in te richten;
  • Een prachtige werkplek in een gezellig kantoor op de Maliebaan in Utrecht.

Maak kennis met onze consultants

Emmy Kooloos

‘Wat dit vakgebied zo leuk maakt is de combinatie van een kwalitatieve én kwantitatieve aanpak. Ik denk graag na over de strategie van bedrijven en de motivatie van medewerkers. Hoe kun je arbeidsvoorwaarden laten aansluiten op de identiteit van een organisatie? Wat voor type medewerkers zoekt het bedrijf en wat maakt een beloningspakket juist voor hen aantrekkelijk?’

Lees het interview met Emmy

Maarten de Jong

‘De uitdaging van mijn vak is iets ingewikkelds begrijpelijk maken. Meerjarige kostenberekeningen voor de pensioenregeling? De meeste medewerkers van onze klanten zegt dat helemaal niets. Ik vind het leuk om zoiets uit te leggen, aan een klant of voor de klas.

Lees het interview met Maarten

Veerle van den Enden

‘Verbinding maken met de klant, daar ligt mijn kracht. Alleen als je dezelfde taal spreekt, kun je samen echt iets voor elkaar krijgen. Een stip op de horizon zetten is het begin, daarna wil ik dat doel ook bereiken. Ik ben resultaatgericht, een aanpakker.

Lees het interview met Veerle