Functiehuis en functiewaardering

Een goed functiehuis vormt de basis voor het HR instrumentarium. Op basis van het functiehuis kan BexerHamstra onder andere het beloningsbeleid opstellen, loopbaanpaden verduidelijken en performance management inrichten.

Neem contact op
bureau

Hoe het functiehuis eruitziet, verschilt van organisatie tot organisatie. Wij kunnen samen met de klant de rangorde op basis van functiezwaarte bepalen en een functiehuis opstellen. De mate van detail hangt af van de wensen van de klant. BexerHamstra heeft een eigen functie-indelingsmodel ontwikkeld, waarmee het mogelijk is op een pragmatische manier functies vergelijkenderwijs in te delen en te vergelijken met de buitenwereld.

Ons team heeft daarnaast ruime ervaring met andere erkende functiewaarderingssystemen. Hierdoor kunnen we met de klant meedenken over de wijze waarop de transitie of conversie van het ene functiewaarderingssysteem naar het andere kan plaatsvinden.

Een aantal van onze klanten

  • topgeschenken.nl
  • den hartogh
  • groendus
Onze sterke punten

Waarom kiezen voor BexerHamstra

Wie kiest voor BexerHamstra kiest voor ervaring en deskundigheid. Ons team van professionals is door de wol geverfd als het gaat om beloningsvraagstukken. We kennen het vak door en door. We zijn bovendien pragmatisch ingesteld. We maken het niet moeilijker dan het is en zoeken altijd naar de eenvoudigste oplossing.

Over BexerHamstra
totaaloplossing
Totaaloplossing

We hebben een integrale kijk op beloning, organisatie en pensioen.

mercer
Helder en relevant

Onze adviezen zijn helder en relevant, en altijd gericht op het verbeteren van de business.

persoonlijk contact
Altijd persoonlijk contact

We houden van persoonlijk contact en staan dichtbij de klant. We zijn wendbaar en houden de lijnen graag kort.

vakmensen
Ervaren vakmensen met passie

We hebben alle expertise in huis om een totaaloplossing te kunnen bieden.