Beloning

Wij bieden onafhankelijk beloningsadvies

BexerHamstra is gespecialiseerd in het adviseren over en implementeren van projecten op het gebied van beloning en arbeidsvoorwaarden. We bieden onze klanten advies en ondersteuning bij het formuleren van een (vernieuwd) beloningsbeleid dat past bij de organisatie. Daarbij houden we rekening met onder meer de marktpositie, het type medewerkers, de loonkosten en de bedrijfscultuur van de organisatie.

Samen met de klant vertalen we de visie en missie van de organisatie in een beloningsfilosofie en werken op basis hiervan concreet het beloningsbeleid uit. Voor het opstellen van een beloningsbeleid, -filosofie en -structuur, baseren wij ons op onze jarenlange ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers. We nemen daarbij de nieuwste trends en ontwikkelingen in het vakgebied mee.

Neem contact op
overleg kantoor

Beloningsstrategie en beleid

We vertalen de strategie van de onderneming naar het beloningsdomein en sluiten daarbij naadloos aan op de strategische HR-prioriteiten. Het BexerHamstra team adviseert over de volledige breedte van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Lees verder

Beloningsbenchmark

Vaak starten we een project met een benchmark, waarbij de actuele beloning van de medewerkers wordt getoetst aan de externe markt.

Lees verder

Performance management

Performance management is een veelbesproken onderwerp. BexerHamstra gelooft niet in een one-size-fits-all-aanpak.

Lees verder

We hebben een eigen signatuur en denken en handelen altijd autonoom, pragmatisch en creatief.

Variabele beloning

Organisaties willen variabele beloning vaak invoeren om medewerkers aan zich te binden. Toch is het niet vanzelfsprekend dat dat werkt. Een succesvolle implementatie van variabele beloning vereist dan ook een nauwkeurige voorbereiding en doorrekening, en afstemming op de organisatiestrategie. De consultants van BexerHamstra overzien dit hele traject en kunnen bedrijven helpen de juiste keuze te maken en door te voeren.

Lees verder

Een optimaal beloningsbeleid is in lijn met de doelstellingen, cultuur en strategie van de organisatie.

Participatieregeling

Bedrijven kunnen ervoor kiezen medewerkers (financieel) te laten participeren in de onderneming. Hoe en in welke vorm hangt af van de redenen van de organisatie om dit instrument in te zetten. BexerHamstra helpt bedrijven met het vormgeven van de juiste regeling voor het juiste doel.

Lees verder

Internationaal beloningsbeleid

Bedrijven met een hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in het buitenland willen vaak dat hun beloningsbeleid in alle landen min of meer vergelijkbaar is. Dit om internationaal zoveel mogelijk als één bedrijf te kunnen opereren, terwijl toch ruimte wordt gelaten voor ‘couleur locale’. De consultants van BexerHamstra kunnen deze bedrijven helpen met het opzetten van een internationaal beloningsbeleid.

Lees verder

Secundaire arbeidsvoorwaarden

BexerHamstra heeft ruime ervaring met alle onderdelen van het arbeidsvoorwaardenpakket. Lees hier meer over onze visie en aanpak omtrent enkele specifieke benefits.

Lees verder

We houden ervan om buiten kaders te denken.

Fair pay

Eerlijke beloning (fair pay) staat niet zelden onder druk in organisaties. Soms is dat doordat beloningen in de loop der jaren ongemerkt zijn scheefgegroeid, soms doordat beloning niet altijd transparant is. Hoe het ook zij,  BexerHamstra kan organisaties helpen beloning eerlijker te maken, op basis van grondige data-analyse.

Lees meer

Harmonisatie arbeidsvoorwaarden

Na een fusie of overname moeten vaak de arbeidsvoorwaarden worden geharmoniseerd. BexerHamstra kan dit hele traject voor haar rekening nemen, van het kiezen van het juiste beloningsbeleid tot en met de communicatie en implementatie ervan. Daarbij houden we rekening met de strategie en beloningsfilosofie van de organisatie.

Lees meer

Een aantal van onze klanten

  • groendus
  • den hartogh
  • topgeschenken.nl
nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief direct in je mailbox?

Wij willen onze kennis en nieuwste inzichten graag delen. Zo weet je wat er speelt op ons vakgebied, dat altijd in beweging is.

Onze sterke punten

Waarom kiezen voor BexerHamstra

Wie kiest voor BexerHamstra kiest voor ervaring en deskundigheid. Ons team van professionals is door de wol geverfd als het gaat om beloningsvraagstukken. Wij kennen het vak door en door. We zijn bovendien pragmatisch ingesteld. We maken het niet moeilijker dan het is en zoeken altijd naar de eenvoudigste oplossing.

Over BexerHamstra
totaaloplossing
Totaaloplossing

We hebben een integrale kijk op beloning, organisatie en pensioen.

mercer
Helder en relevant

Onze adviezen zijn helder en relevant, en altijd gericht op het verbeteren van de business.

persoonlijk contact
Altijd persoonlijk contact

We houden van persoonlijk contact en staan dichtbij de klant. We zijn wendbaar en houden de lijnen graag kort.

vakmensen
Ervaren vakmensen met passie

We hebben alle expertise in huis om een totaaloplossing te kunnen bieden.