Organisatieverheldering

Wij adviseren en ondersteunen klanten bij het in kaart brengen van verantwoordelijkheden van functies en rollen.

Neem contact op
meeting

Wij adviseren en ondersteunen klanten bij het in kaart brengen van processen en de verantwoordelijkheden van functies en rollen. Wanneer de strategie van de organisatie leidt tot een herinrichting van functies en de bijbehorende processen, bijvoorbeeld als er een functiehuis ontworpen moet worden, maakt een professionele externe blik vaak groot verschil. Met ondersteuning van onze expertise kan een organisatie een helder en bewezen model voor functie-inrichting gebruiken, in plaats van een nieuwe functiestructuur te baseren op ‘historie en individu’.

Wij helpen onze klanten bij het in kaart brengen van de organisatiedoelen en resultaten, en geven aan wat concreet nodig is aan organisatieonderdelen en functies om deze doelen en resultaten te behalen. We doen dit onder andere door middel van interactieve workshops met medewerkers en management, door de verantwoordelijkheden per organisatieonderdeel uit te werken, door functies per ‘familie’ in kaart te brengen, en door de diverse rollen en functies te beschrijven. De uitkomsten hiervan kunnen onder andere gebruikt worden voor het wegen van functies, het inzichtelijk maken van loopbaanpaden, het maken van resultaat- en ontwikkelafspraken met medewerkers, en het beschrijven van processen.

Een aantal van onze klanten

  • den hartogh
  • groendus
  • topgeschenken.nl
Onze sterke punten

Waarom kiezen voor BexerHamstra

Wie kiest voor BexerHamstra kiest voor ervaring en deskundigheid. Ons team van professionals is door de wol geverfd als het gaat om beloningsvraagstukken. Wij kennen het vak door en door. We zijn bovendien pragmatisch ingesteld. We maken het niet moeilijker dan het is en zoeken altijd naar de eenvoudigste oplossing.

Over BexerHamstra
totaaloplossing
Totaaloplossing

We hebben een integrale kijk op beloning, organisatie en pensioen.

mercer
Helder en relevant

Onze adviezen zijn helder en relevant, en altijd gericht op het verbeteren van de business.

persoonlijk contact
Altijd persoonlijk contact

Wij houden van persoonlijk contact en staan dichtbij de klant. We zijn wendbaar en houden de lijnen graag kort.

vakmensen
Ervaren vakmensen met passie

We hebben alle expertise in huis om die totaaloplossing te kunnen bieden.