BexerHamstra sluit zich aan bij Highberg

BexerHamstra gaat vanaf 24 juni 2024 verder onder de vlag van Highberg. Highberg is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van organisatorische, digitale en duurzaamheidstransformatie en is ontstaan uit zeven boutique adviesbureaus die elk over ‘best-in-class’ expertise beschikken De visie en zakelijke doelstellingen sluiten aan bij die van ons en stellen ons in staat om onze klanten en teams meer kansen te bieden.

 

Proost
| BexerHamstra

Nu BexerHamstra de krachten bundelt met Highberg, bouwt Highberg voort op haar ambitie om uit te breiden naar meer markten en specialisaties en nu maken wij ook deel uit van deze ambitie. Daar zijn wij blij mee. We hebben er bewust voor gekozen om samen te werken. We hoeven niet, maar we willen dit heel graag.

De belangrijkste redenen zijn dat er een klik is met de mensen van Highberg, dat deze samenwerking ons kansen biedt om onze consultants meer groei te bieden en onze dienstverlening aan klanten te verbeteren en te verrijken. We kunnen nu immers gebruik maken van de tools en expertise van andere Highberg-bedrijven. Wij zijn daar erg enthousiast over.

In totaal werken er ruim 400 collega’s voor Highberg, verspreid over vier landen: Nederland, Duitsland, Frankrijk en India. Met de nadruk op Nederland. Ook al gaan wij nu verder onder de vlag van Highberg, datgene waar wij voor staan ​​zal blijven. Het partnerteam blijft onveranderd, net als onze consultants en onze manier van werken. Wij zijn en blijven een bureau met korte communicatielijnen, dat pragmatisch werkt, persoonlijk zaken doet en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

De storyline

Hamstra & Partners is opgericht in 2010. Bexer bestaat sinds 2020. Dat laatste is ook het jaar waar de wegen van deze twee kleurrijke bureaus elkaar kruisten. Beide in hetzelfde vakgebied, maar ook ieder met een eigen expertise.

Het DNA van beide bureaus bevat essentiële en fundamentele overeenkomsten. En het geheel van beide bureaus was overduidelijk meer dan de som der delen. Zo ontstond een nieuw bureau met vertrouwde gezichten: BexerHamstra.

Op 24 juni 2024 zetten we als BexerHamstra de stap om ons aan te sluiten bij Highberg. De overeenkomsten met de eerdere fusie zijn overduidelijk. Ook nu sluit het DNA van het ene bureau naadloos aan bij dat van het andere. En ook nu is er duidelijk sprake van synergie en klik tussen de mensen.

Samenwerking met Highberg ligt dan ook volledig in de lijn van BexerHamstra. We willen onszelf blijven uitdagen – ook internationaal – en klanten nóg meer creatieve oplossingen kunnen bieden. Ook willen we onze medewerkers blijven inspireren en spannende groeimogelijkheden bieden. Bovendien zijn wij als partners van BexerHamstra ondernemers: als we een unieke kans voorbij zien komen, dan gaan we ervoor.

Maar ondernemingszin mag niet ten koste gaan van de eigenheid van BexerHamstra. Waarden zoals korte lijnen, pragmatisme, persoonlijk contact en focus op kwaliteit zitten in het DNA van ons bureau en onze mensen. En dat is precies waarom wij als BexerHamstra de kans om samen te gaan met Highberg niet wilden laten schieten.

De bloedgroepen passen bij elkaar en we hebben elkaar veel te bieden. Bovendien bevindt Highberg zich in een soortgelijke groeifase als BexerHamstra. Samen kunnen we elkaar versterken en inspireren om onze wereld en die van onze klanten groter te maken.

Waarom doen we dit?

  • We zijn een groeiende organisatie
  • We weten hoe synergie werkt
  • We zijn ondernemers die graag kansen pakken als die zich voordoen
  • Samengaan met Highberg betekent: toegang tot meer expertise, tools en internationaal netwerk voor onze klanten en consultants
  • Verdere verbetering van bedrijfsprocessen en kwaliteitsstandaarden
  • Samengaan betekent ook meer groeimogelijkheden voor de eigen consultants
  • En dat alles mét behoud van ons DNA