Felice
Medewerkers

‘Open communicatie, daar geloof ik in’

Félice van Zijl | e-mail | linkedin

Félice van Zijl is sinds begin april 2021 consultant bij BexerHamstra. Hiervoor werkte zij ruim dertien jaar in verschillende HR-rollen bij accountants- en adviesbureau EY, de laatste jaren als projectmanager learning & development. Zij studeerde bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

‘Een verandering van A tot Z begeleiden, dat vind ik mooi. Ik wil waarde toevoegen, een bedrijf echt verder helpen.

Voordat ik bij BexerHamstra kwam werken was ik projectmanager op de HR-afdeling van EY, wereldwijd actief met honderd duizenden medewerkers. Daar had ik vooral interne klanten. Nu ik de stap naar consultancy heb gemaakt, kijk ik in de keuken van heel diverse bedrijven. Ik leer verschillende culturen kennen, praat met mensen op alle niveaus. Daar krijg ik zoveel energie van. Soms spreek ik bij een bedrijf wel tweehonderd medewerkers, bijvoorbeeld voor de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden na een fusie.

Ik ben gewend aan contact met uiteenlopende stakeholders. Ik houd ervan om met verschillende typen mensen te werken. Open communicatie, daar geloof ik in. Ik luister goed naar wat klanten willen, maak zaken bespreekbaar. Eerst wil ik een gevoel krijgen voor het bedrijf en zijn mensen. Daarna kan ik de beste aanvliegroute voor een project bepalen.’