Bram van der Heijden
Medewerkers

‘Met een goede uitleg maak ik het verschil’

Bram van der Heijden | e-mail | linkedin

Bram van der Heijden is sinds april 2022 consultant bij BexerHamstra, nadat hij een jaar als werkstudent bijdroeg aan verschillende digitale projecten. Aan Tilburg University behaalde hij zijn bachelor in Econometrics & Operations Research en zijn master in Quantitative Finance & Actuarial Science. Tijdens zijn studie liep hij stage als data-analist bij Aegon.

‘Ik vind het interessant om iets ingewikkelds uit te leggen. Mooi om dan te zien dat het landt. Vanaf het begin van mijn studie heb ik wiskundebijles aan middelbare scholieren gegeven. Ik merkte dat ik door een goede uitleg het verschil kan maken.

Puzzelen op de achtergrond vind ik ook leuk, zoals het doorrekenen van kosten en impact van pensioenregelingen. Pensioen is mijn specialisatierichting. Ik ondersteun klanten met vraagstukken en adviseer over transities als gevolg van het pensioenakkoord.

Mijn studie was behoorlijk kwantitatief, met rekenen en programmeren als belangrijkste vaardigheden. Bij BexerHamstra zie ik hoe de pensioenwereld echt in elkaar zit, hoe het er in de praktijk aan toegaat en wat ik daaraan kan bijdragen. Daarnaast is het heel interessant om met alle betrokkenen bij een pensioentraject om de tafel te zitten en dit van A tot Z te begeleiden.’