Bram van der Heijden
Medewerkers

‘Met een goede uitleg maak ik het verschil’

Bram van der Heijden | e-mail | linkedin

Bram van der Heijden is sinds mei 2021 werkstudent bij BexerHamstra. Hij draagt bij aan verschillende digitale projecten, waaronder analyses op het gebied van beloning. Hij behaalde zijn bachelor in econometrie aan Tilburg University en rondt nu zijn masters in quantitative finance & actuarial science af. Tijdens zijn studie liep hij stage als data-analist bij Aegon.

‘Ik vind het interessant om iets ingewikkelds uit te leggen en dan te zien wanneer het wel of niet landt. Vanaf het begin van mijn studie heb ik wiskundebijles aan middelbare scholieren gegeven. Ik merkte dat ik door een goede uitleg verschil kan maken. Tijdens mijn studie heb ik ook gemerkt dat veel medestudenten erg slim zijn, maar niet iedereen de vaardigheid heeft om dat over te brengen.

Puzzelen op de achtergrond vind ik ook leuk. De komende tijd ga ik bij BexerHamstra vooral aan digitale projecten werken. Ik doe onderzoek en analyses op het gebied van beloningen.

Uiteindelijk wil ik graag de actuariële kant op, daarvan krijg ik bij BexerHamstra veel mee. Mijn studie was behoorlijk kwantitatief, met vooral rekenen en programmeren. Hier kan ik erachter komen hoe de pensioenwereld echt in elkaar zit, hoe het er in de praktijk aan toegaat en wat ik daaraan kan bijdragen.’