Caspar Douma
Medewerkers

‘Mooi om iets concreets af te leveren’

Caspar Douma | e-mail | linkedin

Caspar Douma is vanaf 1 juli 2024 consultant bij BexerHamstra, nadat hij een jaar als werkstudent aan de organisatie was verbonden. Hij studeerde Natuurwetenschap en Innovatiemanagement aan de Universiteit Utrecht en behaalde zijn master Econometrie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

‘Ik houd van berekeningen maken, statistiek en dataverwerking. Daarnaast leert het consultancyvak me hoe mooi de interactie met klanten is. Ik snap wat zij willen en wat er moet gebeuren. Bevredigend om mijn plannen vervolgens gedisciplineerd uit te voeren en iets concreets af te leveren, waarmee een organisatie echt blij is.

Bij BexerHamstra leg ik me toe op pensioenen, daarin is in de aanloop naar het nieuwe pensioenstelsel natuurlijk veel te doen. Vaak moet ik gecompliceerde materie op een toegankelijke manier uitleggen. Dat heb ik altijd leuk gevonden. Vroeger heb ik schaatstrainingen aan kinderen gegeven en tijdens mijn studie was ik bijlesdocent in de bètavakken.

Nadat ik een jaar bij BexerHamstra was betrokken als werkstudent wilde ik erg graag blijven. Door het interessante werk, maar ook door de open, gemoedelijke sfeer en een groep karaktervolle collega’s van wie ik veel kan leren.’