Gerco Slabbekoorn
Medewerkers

‘Ik haal energie uit samenwerking’

Gerco Slabbekoorn | e-mail | linkedin

Gerco Slabbekoorn is sinds september 2023 consultant bij BexerHamstra, met als specialisatie organisatieadvies. Hij studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en behaalde zijn master Organization Studies aan de Tilburg University. Tijdens zijn studie werkte hij onder meer als teamleider bij Albert Heijn en liep hij stage als innovatieanalist bij KPN.

‘Hoe is de cultuur bij bedrijven, wat speelt er en waar lopen ze tegenaan? Ik vind het ontzettend interessant om dat te ontdekken en te puzzelen op de beste oplossingen. Organisaties helpen met een gedegen advies, daarover heb ik ook tijdens mijn stage bij KPN veel opgestoken. Daar hielp ik interne teammanagers met innovatie, van de analyse van oplossingen tot begeleiding van een samenwerkingstraject.

Met BexerHamstra kwam ik in contact door mijn afstudeerscriptie. Onderwerp was het effect van tijdsdruk op de bevlogenheid van medewerkers en hoe CSR-beleid hierop invloed kan uitoefenen. BexerHamstra is een kantoor waar de menselijke maat en samenwerking vooropstaan, daar geloof ik echt in. De variëteit aan klanten spreekt me aan. Elke casus heeft weer zijn eigen uitdagingen.

Samen met de klant en met mijn ervaren collega’s inzichten delen en de beste aanpak vinden, daar haal ik energie uit. Ik voel me betrokken bij organisaties, ik wil impact maken. Daar zet ik me vol voor in.’