Ingrid van den Camp
Medewerkers

‘Organisaties snel doorzien is mijn kracht’

Ingrid van den Camp | e-mail | linkedin

Ingrid van den Camp is associate consultant bij BexerHamstra. Sinds 2018 is zij als interim HR-manager werkzaam bij verschillende bedrijven, nadat zij ruim zeven jaar ervaring opdeed bij Hay Group, later Korn Ferry. Zij begon haar loopbaan als HR-manager, onder meer bij Smiths Food Group en TNT. Ingrid studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en fiscaal recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

‘Werken met allerlei verschillende bedrijven, daar krijg ik energie van. Het brengt me steeds weer iets nieuws. Ik houd ervan een organisatie te doorgronden, als het even kan een complexe organisatie. Dat vind ik een uitdaging.

Bij BexerHamstra begeleid ik de jongere Consultants. Dit vind ik inspirerend om te doen. Als rode draad door mijn carrière lopen functiewaardering en organisatie-inrichting. Op dat vlak doe ik ook projecten bij BexerHamstra. Voor functiewaardering breng ik de functies van de top van de organisatie en de medewerkers in kaart. Dat is de basis voor een nieuw beloningsbeleid.

Ik wil het liefst iets maken waarmee het bedrijf zelf verder kan. Bijvoorbeeld een job family-matrix waarin alle niveaus van een specifieke familie zijn gestructureerd. Zo kan het bedrijf een eigen indeling maken en kan ik het echt helpen op de langere termijn.

Voor dit werk moet je analytisch kunnen nadenken, organisaties snel doorzien en heel precies zijn. Dat is mijn kracht.’