Medewerkers

‘Ik houd van mensen en van cijfers’

Jonne Kampen | e-mail | linkedin

Jonne Kampen is sinds maart 2023 consultant bij BexerHamstra. Zij gaat zich vooral bezighouden met beloningsbeleid. Na haar studie HRM aan Hogeschool Windesheim in Zwolle werkte ze onder meer als HR-medewerker bij Wensink Automotive, als relatiebeheerder bij payrollbedrijf Persoonality en als Chief Happiness bij digital-marketingbureau Social Brothers.

‘Ik ben echt van het samenwerken. Met goed luisteren en doorvragen kom ik erachter waar ik klanten bij kan helpen. Informatie analyseren en verschillende scenario’s schetsen, daar ligt mijn kracht. Samen met de klant kies ik vervolgens de beste oplossing. Wat daarbij helpt is dat ik functies bij uiteenlopende bedrijven heb vervuld. Daardoor kan ik me inleven in de persoon aan de andere kant van de tafel. Ik weet waar managers en HR-professionals in de praktijk tegenaan lopen.

Na mijn studie heb ik bewust voor kortere periodes bij een aantal bedrijven gewerkt. Zo kwam ik erachter dat consultancy het beste bij mij past. Ik ben heel nieuwsgierig, wil bij verschillende bedrijven in de keuken kijken, daar mijn expertise inzetten.

Wat me aan het vakgebied van beloningsbeleid trekt, is de combinatie van contact met klanten en de analyse van datasets. Ik houd van mensen en van cijfers. Fijn om bij BexerHamstra collega’s te hebben met zoveel expertise en passie voor hun vak.’