Medewerkers

‘Ik wil erachter komen wat mensen motiveert’

Judit van Rooij | e-mail | linkedin

Judit van Rooij is sinds februari 2023 consultant bij BexerHamstra. Zij gaat zich vooral bezighouden met organisatie-inrichting. Na afronding van de Fashion Business School in Doorn werkte zij enkele jaren als productmanager bij modebedrijf Angro. Onlangs behaalde zij haar master in Human Resource Studies aan de Tilburg University.

‘Wat mij drijft is contact met mensen, dat is waarom ik heb gekozen voor dit vak. Als consultant krijg je de kans om bij allerlei bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Je ontmoet verschillende mensen, uit alle lagen van de organisatie.

Ik wil weten wat mensen drijft, wat hun achterliggende motivatie is. Zo kom je erachter waar de behoeften liggen en hoe je een organisatie het beste kunt helpen. Mensenkennis is daarvoor nodig, goed communiceren en de wil om anderen verder te brengen. Daarbij gaat het net als bij het toekennen van variabele beloning om subjectieve én meetbare factoren, het onderwerp van mijn afstudeeronderzoek.

Bij BexerHamstra maak ik deel uit van een team met open en flexibele mensen die ontzettend enthousiast over hun werk zijn. Ik heb heel veel zin om daaraan bij te dragen.’