Juliette
Medewerkers

‘Klaar om een sprint te trekken’

Juliëtte de Gouw | e-mail | linkedin

Juliëtte de Gouw is sinds augustus 2021 consultant bij BexerHamstra. Tijdens haar studie human resource studies in Tilburg werkte zij onder meer als recruiter bij accountancy- en advieskantoor Qconcepts.

‘Met mensen werken, daar haal ik energie uit. Ik vind het belangrijk om mijn gesprekspartners op hun gemak te stellen. Door een goede balans te vinden tussen luisteren en vragen stellen, kan ik verbanden leggen en tot de kern komen.  Ik ben gepassioneerd over mijn vak, ik ga er vol voor. Mijn enthousiasme breng ik graag over op anderen.

Ik houd ervan om aan projecten te werken. Zo interessant om uit te pluizen hoe een bedrijf in elkaar zit en de dynamiek binnen een organisatie te doorzien.

Mijn studie human resource studies in Tilburg en mijn baan bij BexerHamstra sluiten aan op wat ik altijd al zocht: een combinatie van bedrijfskunde en mensen. De studie was vrij breed, nu ga ik met functiebeschrijving en functiewaardering een specialisme induiken.

Werken in een team spreekt me aan, je kunt zoveel van elkaar leren. Bij BexerHamstra voel ik die klik. Er is een goede sfeer en je merkt dat iedereen klaar is om een sprint te trekken.’