Karin Bom
Medewerkers

‘Ik wil het voor anderen makkelijker maken’

Karin Bom | e-mail

Karin Bom is secretaresse bij BexerHamstra. Zij is sinds 2015 werkzaam bij – toen nog – Hamstra & Partners. Ervaring deed zij op als directiesecretaresse bij uitzendconcern Randstad.  Ze studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen.

‘Waar ik genoegen uit haal, is de zaken soepeltjes te laten lopen. Ik regel alles op de achtergrond, zodat anderen hun werk gemakkelijker kunnen doen.

Dat heb ik altijd leuk gevonden. Na mijn rechtenstudie in Groningen ben ik bij uitzendorganisatie Randstad gaan werken. Daar was ik directiesecretaresse op het hoofdkantoor. Op het hoogste niveau in een organisatie meewerken vond ik interessant. En ik kan gewoon goed plannen en organiseren. Ik heb mijn zaakjes op orde.

Nu vind ik dat weer bij BexerHamstra, waar ik de partners en overige teamleden ondersteun en faciliteer. Ik plan bijvoorbeeld de afspraken. Met groepen drukbezette professionals en bedrijfsbestuurders is dat soms best een uitdaging. Ik houd onder meer ook het CRM-systeem bij, zorg ervoor dat de gegevens up-to-date zijn. Ik hoor graag bij deze organisatie. De sfeer is goed, met fijne en open collega’s. Mooi om te zien dat ze bij het werk hun eigen verhalen en invalshoeken meebrengen.’