Kiki Zinken
Medewerkers

‘Ik zie snel structuren en connecties in grote datasets’

Kiki Zinken | e-mail | linkedin

Kiki Zinken zet zich sinds juni 2022 als analist voor BexerHamstra. Momenteel zal zij ook haar bachelor Econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afronden. Daarna wil ze verder met een master in Data Analytics.

‘Ik houd van de wiskundige kant van het consultancy-vak, ik ga graag de diepte in. Mijn inzicht in data is mijn sterke punt. In grote datasets zie ik snel structuren en connecties, om daar vervolgens nuttige informatie uit te halen. Daarnaast ben ik redelijk sterk in communicatie. Dat komt bij BexerHamstra van pas. Beloningsbeleid vind ik ook interessant, daarmee heb je zo’n concrete impact op het leven van mensen.

Bij BexerHamstra krijg ik direct al veel kansen en verantwoordelijkheden, dat spreekt me erg aan. Om werkervaring op te doen, heb ik voor mijn studie econometrie een extra jaar uitgetrokken. Dat wordt vanuit de universiteit ook gestimuleerd. Tijdens mijn master Data Analytics ga ik verder bij BexerHamstra. Mijn kennis kan ik meteen gebruiken, want we gaan de komende tijd nog sterker inzetten op onze eigen tooling en benchmarkdata. Er komt een nieuwe database en ik ben nu bezig met programma’s om uit data meer bruikbare inzichten te halen.’