Liesbeth Swolfs
Medewerkers

‘Ik maak het proces overzichtelijk, zo krijg ik mensen mee’

Liesbeth Swolfs | e-mail | linkedin

Liesbeth Swolfs is in februari 2022 als consultant het team van BexerHamstra komen versterken. Hiervoor werkte zij als HR-manager bij verschillende grote bedrijven, waaronder Aegon, Multi Corporation en PostNL. Zij heeft haar bachelor bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam behaald en deed een master bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

‘Wat ik echt belangrijk vind, is dat grote projecten in de organisatie behapbaar blijven. Mensen schrikken vaak terug voor ingewikkelde processen. Ik maak het proces simpeler, begrijpelijk. Door structuur aan te brengen en goed te plannen krijg ik mensen toch mee.

Een project van A tot Z regelen, daar houd ik van. Projectmatig werken zorgt voor focus, tempo, doelen halen. Samenwerken met geïnspireerde mensen en gaan voor een mooi resultaat. Ik bied meerwaarde door met oplossingen te komen die verrassen. Mijn doel is organisaties op een toekomstbestendige manier te helpen. Door mijn inzet kan de klant op eigen kracht verder. Daar geloof ik in.

Vanaf het begin van een project ga ik een relatie aan met mensen. Dat is voor mij het startpunt om verder te bouwen. Ik heb brede ervaring opgedaan bij verschillende corporates, dus ik weet precies hoe ik het als klant zou willen.’