Mano Hordijk
Medewerkers

‘Ik wil impact hebben’

Mano Hordijk | e-mail | linkedin

Mano Hordijk is sinds maart 2020 consultant bij Hamstra & Partners / BexerHamstra, met als specialismen functiewaardering en beloning. Hiervoor was hij consultant bij onder andere Korn Ferry Hay Group. Hij studeerde organisatiepsychologie in Leiden en behaalde zijn master bedrijfskunde in Amsterdam.

‘Doortastend zijn, kritisch doorvragen. Dat is essentieel om erachter te komen wat een klant echt nodig heeft. Organisaties hebben de neiging om hetzelfde te willen als andere bedrijven. Maar al zijn de uitdagingen vaak hetzelfde, de oplossingen verschillen per bedrijf. Om te bepalen wat het beste werkt, kijk ik niet alleen naar een schakeltje, maar naar de hele organisatie. Waarvoor besta je, wat betekent succes en wat wil je bij medewerkers stimuleren? Als ik een goed beeld heb van de grote lijn, dan volgen de keuzes op detailniveau vaak vanzelf.

Ik wil waarde toevoegen, impact hebben. Daarom vind ik een goede opvolging van projecten zo belangrijk; na een paar maanden samen kijken of er nog wat bijgeschaafd kan worden. Ik wil weten of mijn adviezen landen in de organisatie, dát geeft mij voldoening.

Bij een wat minder groot adviesbureau als BexerHamstra krijg ik bij uitstek de kans om bedrijven echt goed te leren kennen. Ik kan hier een brede rol pakken, klanten van A tot Z begeleiden met het ontwerp van een functiehuis, beloningsbeleid en performance management. Dat komt de kwaliteit van de advisering ten goede, daarvan ben ik overtuigd.’