Petra van der Post
Medewerkers

‘Ik zie altijd een oplossing’

Petra van der Post | e-mail | linkedin

Petra van der Post is sinds maart 2024 senior medewerker business support bij BexerHamstra. Hiervoor werkte zij ongeveer twintig jaar bij Korn Ferry, de laatste jaren vooral als resource manager en in business support. Zij studeerde Commerciële Economie aan de Hogeschool Alkmaar.

‘Ik ben een verbinder, een matchmaker tussen vraag en aanbod binnen de organisatie. De Haarlemmer olie, noemen ze me wel eens. Bij BexerHamstra werk ik aan de optimalisatie van businessprocessen en verzorg ik managementinformatie. Zo kunnen collega’s zich nog meer focussen op hun werk voor de klant.

Naast werkzaamheden op HR-gebied, zet ik mijn ervaring met resource management in. Bij projecten kijk ik wie van de collega’s geschikt is en tijd heeft, om zo het beste team voor de klant bij elkaar te brengen.

Het is elke keer weer een puzzel, dat vind ik mooi. Ik benader alle vraagstukken met een positieve blik, er is altijd een oplossing. Ontzettend leuk, want dat zorgt voor blije collega’s en als het goed is blije klanten.’