Veerle
Medewerkers

‘Verbinding maken en aanpakken’

Veerle van den Enden | e-mail | linkedin

Veerle van den Enden is sinds 1 oktober 2021 consultant bij BexerHamstra. Hiervoor werkte zij bij adviesbureau Atrivé, als adviseur HRM en organisatieontwikkeling. Na de studie HRM aan de Avans Hogeschool in Breda, behaalde ze haar master organisatiewetenschappen aan de Tilburg University.

‘Verbinding maken met de klant, daar ligt mijn kracht. Alleen als je dezelfde taal spreekt, kun je samen echt iets voor elkaar krijgen. Een stip op de horizon zetten is het begin, daarna wil ik dat doel ook bereiken. Ik ben resultaatgericht, een aanpakker.

De diversiteit aan klanten bij BexerHamstra spreekt me aan. Ontzettend interessant om in al die keukens te kijken, met zoveel verschillende mensen aan de slag te gaan. Waarom werkt het bij de ene organisatie zo anders dan bij de andere? Leerzaam ook, want al die opgedane kennis neem je weer mee naar het volgende project.

Op het moment dat de klant ergens tegenaan loopt, is het belangrijk om samen te bepalen: is dit écht de vraag of moeten we eerst nog iets anders oplossen? Mooi om vervolgens een plan uit te stippelen en verandering in gang te zetten. Tijdens zo’n traject geef ik de klant handvatten om er zelf mee verder te kunnen. Dan wil ik achteraf wel weten of het gelukt is. Al zijn het soms kleine stappen, we zétten iets in beweging.’