Vincent Nuijten
Medewerkers

‘Ik vind de mix van kwantitatief en kwalitatief geweldig’

Vincent Nuijten | e-mail | linkedin

Vincent Nuijten is sinds februari 2024 consultant bij BexerHamstra, met een focus op beloning en organisatie-inrichting. Hiervoor was hij consultant bij Berenschot. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit Utrecht en behaalde daar zijn master International Economics and Business. Hij deed een tweede master Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

‘Wat ik geweldig vind aan ons vak is de mix van kwantitatief en kwalitatief. Ik merk dat ik klanten heel erg help als ik ze cijferwerk uit handen neem. Maar vervolgens alles goed uitleggen is minstens zo belangrijk. Veranderingen in functies en beloning liggen vaak gevoelig, je moet laten zien dat het eerlijk gebeurt.

Daarbij wil ik vooral samenwerken met de klant, ik heb niet op voorhand de oplossing al paraat. Ik wil eerst luisteren en neem daarbij iedereen serieus, niet alleen de directeur. Het gaat om maatwerk.

Het mooie van beloningsadvies is ook de diversiteit aan organisaties waar je mee werkt: van sectoren als zakelijke dienstverlening tot maakindustrie en zorg. Zowel grote fusietrajecten als projecten bij scale-ups vind ik superinteressant.

BexerHamstra groeit hard en er werken zeer ervaren mensen. In een goede sfeer samenwerken met enthousiaste, slimme mensen, daar kom ik zelf ook verder mee.’