BexerHamstra bekroond met Zilveren FD Gazelle Award 2023

Hoera. Ook BexerHamstra is nu FD Gazelle. We zijn daarmee erkend als een van de 1003 snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Elk jaar organiseert het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards en reikt deze uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Dit jaar – de twintigste editie – hebben wij, BexerHamstra, ook deze prestigieuze ondernemersprijs ontvangen. Hiervoor kwalificeren alleen bedrijven die bovengemiddeld groeien. Niet alleen wat omzet betreft, ook de groei van het aantal medewerkers en de winst die we maken telt mee.

Dit zijn de snelste 100 FD Gazellen van 2023
| BexerHamstra
FD Gazelle
Juliëtte de Gouw, Rogier Kerkhof en Lianne Hamstra bij de uitreiking van de FD Gazelle 2023!

Elk jaar organiseert het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards en reikt deze uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Dit jaar – de twintigste editie – hebben wij, BexerHamstra, de zilveren prestigieuze ondernemersprijs ontvangen. Hiervoor kwalificeren alleen bedrijven die bovengemiddeld groeien. Niet alleen wat omzet betreft, ook de groei van het aantal medewerkers en de winst die we maken telt mee.

De belangrijkste criteria om de FD Gazelle te winnen is een omzetgroei van minimaal 20% gedurende de afgelopen drie jaar,  dat een bedrijf financieel gezond moet zijn en dat er een toename is van het aantal medewerkers.

BexerHamstra heeft haar snelle groei uiteraard alleen maar kunnen realiseren dankzij de inzet van ons gepassioneerde en professionele medewerkers en dankzij het feit dat we weer hele mooie projecten hebben mogen uitvoeren voor onze klanten. Dankzij ieders inzet mogen wij ons nu winnaar van de Zilveren FD Gazelle 2023 noemen!

Dit zijn alle FD Gazellen van 2023