Rob Westrek
Medewerkers

‘Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering’

Rob Westrek | e-mail | linkedin

Rob Westrek is medeoprichter van Bexer, dat in juli 2020 met Hamstra & Partners fuseerde tot BexerHamstra. Daarvoor was hij tien jaar partner bij Korn Ferry. Verder was hij mede-eigenaar van software-startup en adviesbureau Sprenkels & Verschuren. Hij begon zijn loopbaan bij Willis Towers Watson, tijdens zijn studie econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

‘Mijn passie is het vinden van fundamenteel betere manieren vooruit, in lastige situaties – situaties waarin een verandering of een nieuwe richting noodzakelijk is om succesvol verder te kunnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een stevige verandering van marktomstandigheden, in een situatie van snelle groei en/of internationale expansie, bij slechte bedrijfsresultaten, na een fusie, bij verandering van de strategie of bij een conflict, of als dingen gewoon niet lopen zoals ze zouden moeten. Ik richt mij op het gebied van strategie en beloning.

Ik ben nieuwsgierig en altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Ik wil mijn creativiteit inzetten, waarde toevoegen en helpen anderen succesvol te zijn. Op de winkel passen is niet zo mijn ding. Ik plaats zaken graag in hun bredere context. Op die manier ontstaat er ruimte voor oplossingen. Verder betrek ik mensen bij het proces, verplaats me in hun denkwereld. Zo krijg je mensen mee.’