Rogier Kerkhof
Medewerkers

‘Ik kijk naar mogelijkheden en kansen’

Rogier Kerkhof | e-mail | linkedin

Rogier Kerkhof is consultant en een van de oprichters van BexerHamstra. Hij was tien jaar partner rewards & benefits bij Korn Ferry, voorheen Hay Group. Daarvoor was hij partner bij adviesbureau Sprenkels & Verschuren. Hij begon zijn loopbaan bij het pensioenbedrijf van Nationale Nederlanden, in verschillende managementrollen. Rogier studeerde fiscale economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

‘Ondernemend zijn zit in mijn aard. Voor mij betekent dat innovatie, flexibiliteit en snel kunnen acteren op marktontwikkelingen. Ik zoek een oplossing waarmee een klant echt geholpen is. Die drive hebben we bij BexerHamstra met zijn allen.

Ik heb veel ervaring opgedaan met grote arbeidsvoorwaardentransities, nu een hot topic door het pensioenakkoord. Maar pensioen staat nooit op zichzelf, het is onderdeel van de totale beloning. Die bredere blik vind ik interessant. Ik wil werkgevers verleiden om anders over hun arbeidsvoorwaardenpakket na te denken. Vervang one size fits all door een meer individuele benadering van medewerkers. En laat ze zelf aan het roer staan, geef ze meer keuzevrijheid door meerdere modellen aan te bieden. Heb vertrouwen in mensen.

Creativiteit is mijn kracht. Ik kijk naar mogelijkheden en kansen, ben in staat oplossingen aan te dragen. Waarom kan het wél in plaats van niet? Voor iets nieuws is vertrouwen nodig, samenwerking. Praatjes zijn niet genoeg, het gaat erom dat je het met elkaar voor mekaar krijgt. Wat dat betreft ben ik een echte Rotterdammer.

Leuk werk, leuke klanten en leuke collega’s, daar kies ik voor. Maar waar ik vooral voor leef, is een klant die tevreden is. Dan weet ik dat we samen de goede keuzes hebben gemaakt.’