Salarisstijgingen 2024

De laatste paar maanden van het jaar zijn in zicht en voor veel organisaties betekent dit dat de budgetten voor salarisverhogingen vastgesteld worden. Er wordt bepaald wat medewerkers aan verhoging krijgen en of er wellicht, buiten de standaard verhogingen om, nog andere (eenmalige) verhogingen uitgegeven worden.

 

| Beloning

Via deze survey brengt BexerHamstra in kaart hoe organisaties tijdens een heel jaar de loonronde behandelen. Door via onderstaande link enkele vragen te beantwoorden over de salarisverhoging, neem je deel aan het onderzoek en ontvang je kosteloos de resultaten. De resultaten worden niet op organisatieniveau gedeeld, de naam van de organisatie komt alleen op een algemene deelnemerslijst te staan. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Om de vragenlijst zo goed mogelijk in te kunnen vullen, is het van belang om een aantal begrippen toe te lichten:

Loonronde: de jaarlijkse verhoging van de salarissen
Praktijksalarissen: de daadwerkelijke salarissen van medewerkers
Normsalarissen: de salarisschalen of salarisranges uit het salarisbeleid
Collectieve verhoging: de verhoging van praktijksalarissen die voor alle medewerkers geldt
Individuele verhoging: de verhoging van praktijksalarissen die voor iedere medewerker anders kan zijn, bijvoorbeeld bepaald op basis van een performance score of de positie in de salarisschaal.

Klik hier om deel te nemen aan de survey

Let op: het gaat hier om medewerkers die vallen onder een arbeidsvoorwaardenregeling (AVR), niet om de cao-populatie (omdat cao’s publiek beschikbaar zijn, hebben we deze inzichten al verzameld). Mocht je meer over dit onderzoek willen weten of een andere vraag hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Alvast bedankt voor je deelname!

Namens team BexerHamstra

 

Resultaten & webinar

Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 24 september 2023. We streven ernaar de resultaten medio oktober te delen.

De resultaten worden ook gepresenteerd tijdens het webinar dat wij organiseren op donderdag 19 oktober van 9.30-10.30 uur. Schrijf je in via onderstaande link.

Schrijf je in voor het webinar