Emmy Kooloos

  • Emmy Kooloos
  • 35 jaar
  • Consultant team Belonen

“Mijn vriend komt uit Australië”, legt ze uit. “Tijdens corona kon hij zijn familie niet bezoeken. Australië had strenge regels waardoor je het land niet zomaar in kwam. Eind 2022 was het zover en gingen we samen op reis.”

Maatwerk en vrijheid

In 2020 stapte Emmy over van een internationaal organisatieadviesbureau naar deze ‘boutique organisatie’. “Het werk dat ik hier doe is min of meer hetzelfde als bij mijn vorige werkgever, namelijk advies geven op het gebied van beloningsvraagstukken”, legt ze uit. “Maar BexerHamstra is veel minder corporate. We werken hier met maatwerkoplossingen en niet met standaard proposities of producten. Ik krijg bovendien alle vrijheid en vertrouwen in mijn werk. En ik heb hele fijne collega’s met wie ik samenwerk. We werken vaak als team op een klant. Daar leer ik veel van. Ik heb het gevoel dat ik in deze organisatie echt het maximale uit mezelf kan halen. Bovendien werken we voor hele mooie klanten.”

Werkbare oplossing

Op het moment dat Emmy samen met haar vriend naar Australië kon en wilde, werkte ze vanuit BexerHamstra twee tot drie dagen per week op interimbasis bij een klant. “Met de klant overlegde ik of we de komende periode vaker online konden vergaderen”, vertelt ze. “Dat kon. Mijn collega’s bij de betreffende klant stelden zich heel flexibel op om deze reis mogelijk te maken. Uiteindelijk heb ik mijn uren tijdelijk verlaagd van 40 naar 20 uur. In die tijd kon ik online werken voor deze klant. Ik paste mijn werktijden aan op het tijdsverschil. Het was een mooie oplossing die op dat moment voor alle partijen werkbaar was.”

Het is geen vanzelfsprekendheid dat medewerkers van BexerHamstra vanuit het buitenland kunnen werken. Toch werkte Emmy Kooloos zeven weken vanuit Australië.

Eigen regie

Persoonlijk. Dat is het eerste woord dat bij Emmy naar boven komt als het gaat om werken bij BexerHamstra. Emmy: “Wat je nodig hebt om in je kracht te staan, verschilt per collega. Maar er is wat persoonlijke ontwikkeling betreft heel veel mogelijk bij BexerHamstra, zeker als je zelf de regie neemt. Ik vind dat heel plezierig want dat helpt me om mijn eigen pad te bewandelen.” Meedenken over nieuwe business hoort er ook bij. Emmy: “Juist omdat we een kleine organisatie zijn, kun je meedenken over de richting van het bedrijf. Bijvoorbeeld over het aanboren van nieuwe markten. Op die manier draag ik bij aan de groei van deze onderneming. We zijn hier echt aan het bouwen. En dat is heel inspirerend.”

Ambities

Ook als persoon wil Emmy verder groeien. “Ik vind het beloningswerk inhoudelijk interessant en divers”, legt ze uit. “Het gaat over mensen, strategie en berekeningen, maar ook communicatie is essentieel en het moet juridisch kloppen. Het vak blijft in ontwikkeling, dus je kunt oneindig blijven leren als het gaat om expertise. Ook in mijn rol als consultant wil ik verder groeien. Ook daarvoor krijg ik alle steun. Ik zit hier voorlopig goed en zal me niet snel vervelen.”

Een aantal van onze klanten

  • Groendus logo
  • topgeschenken.nl
Onze sterke punten

Waarom kiezen voor BexerHamstra

Wie kiest voor BexerHamstra kiest voor ervaring en deskundigheid. Ons team van professionals is door de wol geverfd als het gaat om beloningsvraagstukken. We kennen het vak door en door. We zijn bovendien zeer pragmatisch ingesteld. We maken het niet moeilijker dan het is en zoeken altijd naar de eenvoudigste oplossing.

Over BexerHamstra
totaaloplossing
Totaaloplossing

We hebben een integrale kijk op beloning, organisatie en pensioen.

mercer
Helder en relevant

Onze adviezen zijn helder en relevant, en altijd gericht op het verbeteren van de business.

persoonlijk contact
Altijd persoonlijk contact

We houden van persoonlijk contact en staan dichtbij de klant. We zijn wendbaar en houden de lijnen graag kort.

vakmensen
Ervaren vakmensen met passie

We hebben alle expertise in huis om een totaaloplossing te kunnen bieden.